Designed by Kico L. - Royal Web Lab

Myynti - yksityisasiakkaat 

Aten Marja-Aitan mehuja on saatavilla vähittäiskaupoista lähes koko maassa. Mehuja myyviä liikkeitä on satoja ympäri Suomea (muunmuassa Stockmann-tavaratalot, Lidlin myymälät,osa K- ja S-Marketteja, Prismoja ja Citymarketteja). Tuotevalikoima vaihtelee myymälöittäin. 

Tuotteita on myös suoramyynnissä Hirvensalmen tehtaanmyymälässä, kesäisin Mäntyharjun ja Puumalan toreilla. Mehut on pullotettu 0,5 litran lasipulloihin. Omassa tehtaanmyymälässä on saatavana myös pakastemarjoja 1 kg:n pusseissa, hilloja ja hyytelöitä. Kylmälaukut kuuluvat myös valikoimaan. 

Yli 8 myyntierän (myyntierä 12 plo) tilaukset voimme myös toimittaa rahtivapaasti suoraan asiakkaalle Suomen alueella. Suoratoimitukset kuluttajille onnistuvat parhaiten keräämällä esimerkiksi työkavereiden tai naapureiden kanssa yhteistilauksen. Toimitamme tuotteet kuljetusliikkeen välityksellä haluamaanne paikkaan. 


Myynti - suurtaloudet 

Toimitamme mehuja suurkeittiöiden tarpeisiin 3,5 ja 5,5 litran kannuissa. Voit tilata mehut valintasi mukaan makeutettuna joko sokerilla tai fruktoosilla tai valita täysin sokeroimattoman mehun. Aidot täysmarjamehut soveltuvat hyvin myös kiisseleiden ja keittojen pohjaksi. 

Toimitamme suurtalouksille myös marjapakasteita. Tilaukset toimitamme joko kuljetusliikkeen välityksellä tai omalla kuljetuskalustollamme. 

Mehulaadut: Karpalo, Puolukka, Mansikka, Mustaherukka, Makumehu (mustaherukka, punaherukka, vadelma).

 

YHTEYS / PALAUTE


Yhteystiedot:

Aten Marja Oy

y: 2883161-5
Liito-oravantie 2
52510 Hietanen, puh.
+358 50 372 5206
Seuraa meitä:          
Aukioloajat
09:00 - 16:00 ma-pe