Designed by Kico L. - Royal Web Lab

Laadukkaat raaka-aineet, asianmukaiset tuotantotilat ja nykyaikainen konekanta takaavat tuotteillemme tasaisen laadun ja korkean hygieniatason. Toiminta uusissa tuotantotiloissa Hirvensalmella mahdollistaa optimaalisen marjojen säilytyksen ja käsittelyn. Tarjoamme asiakkaille myös laadukasta pakastuspalvelua. 

Mehevät, kypsät marjat pakastetaan välittömästi poimimisen jälkeen. Mehuja valmistetaan läpi talven menekin mukaisesti. Pakastetut marjat otetaan jäisinä tuotantoprosessiin. Näin marjojen aromit ja vitamiinit säilyvät mahdollisimman hyvin. 

Kylmäpuristusmenetelmä 
Marjoja ei keitetä, vaan kaikki Aten mehut valmistetaan kylmäpuristusmenetelmällä joka säilyttää marjojen rikkaat vitamiinit ja herkät aromit. Pullotettaessa mehut kuumennetaan (pastöroidaan) +84°, joka takaa säilyvyyden. 

 

Makeuttamattomia mehuja, täysmehupitoisuus 100% (vihreäkorkkiset) on saatavana seuraavia makuja: 

* MUSTIKKA säilöntäaineeton 
* KARPALO säilöntäaineeton 
* PUOLUKKA säilöntäaineeton 
* MUSTAHERUKKA 
* TYRNI säilöntäaineeton 

Kevyesti sokeroidut mehut: täysmehupitoisuus 90 %. 

Kevyesti sokeroituja mehuja (punakorkkiset) on saatavana seuraavia makuja: 

* MUSTIKKA säilöntäaineeton 
* KARPALO säilöntäaineeton 
* PUOLUKKA säilöntäaineeton 
* MUSTAHERUKKA säilöntäaineeton 
* MANSIKKA saatavana myös säilöntäaineettomana 
* TYRNI säilöntäaineeton

YHTEYS / PALAUTE


Yhteystiedot:

Aten Marja-Aitta
Liito-oravantie 2
52510 Hietanen, puh.
+358 50 372 5206
Seuraa meitä:          




Aukioloajat

09:00 - 16:00 Ma-pe

Kesällä 05.06.2017 alkaen:

09:00-18:00 Ma-pe

09:00-14:00 La